Ons Bedrijf

Beautiful Gift Trading Company

Groothandel beeldjes, medaillons en rozenkransen.

In 1979 werd de firma BGT (Beautiful Gift Trading Company) opgestart door Jack Opstaele. Al jaren lang heeft de stichter veel ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader nl. FANCY BVBA waarin hij tot 1996 vennoot was. Deze kennis heeft hij aangewend om een ander bedrijf te stichten: een succesvol familiebedrijf waar zijn 2 dochters en zoon hem in de voetsporen treden.

In de eerste jaren voerde BGT veel in uit Italië als exclusieve agent van geschenkartikelen en bloemisterij-artikelen van aardewerk. Daarna was Portugal een grote leverancier voor die zelfde kwalitatieve producten maar tegen goedkopere prijzen. Met deze formule “de beste prijs voor kwaliteit” is BGT steeds opzoek naar originele en vernieuwende artikelen.

Als één van de pioniers startte BGT in 1990 met de invoer van polystone artikelen uit China. Vier maal per jaar brengt Dhr. Opstaele een bezoek aan zijn fabrikanten om de laatste nieuwigheden aan te kopen. Tot op heden is BGT uitgegroeid tot een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in polystone artikelen met een zeer uitgebreide collectie: figuren, komische figuren, indianen, elfjes, auto’s, engeltjes, dieren (dolfijnen, arenden, vogels, paarden, huisdieren), kerst- en halloweencollectie, doop- en trouwartikelen en een mooie collectie zee-artikelen. Daarnaast hebben wij ook een exclusieve collectie gietijzer- en smeedwerk, gaande van kandelaars tot party-lights. Dit heeft als resultaat:een uitgebreid gamma dat inspeelt op elke behoefte van uw klant.

Een andere grote troef van dit bedrijf is: flexibiliteit. BGT heeft zijn eigen leveringsdienst voor België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. De magazijnen liggen aan de Antwerpse haven en tellen een oppervlakte van 5.500 m2. Elk jaar voert BGT gemiddeld 300 containers in. Die worden door eigen personeel ingeklaard en gelost. Dit om zoveel mogelijk breuk te vermijden met als doel de goederen zo snel mogelijk tot bij de klant te brengen.

Tot slot: doorloop deze website vandaag nog als een voorsmaakje op een bezoek aan de toonzaal of contacteer BGT vrijblijvend via email of via dit nummer: 0032/(0)3 541.70.00.